header

Over Krav Maga Hilversum

Krav Maga Hilversum richt zich op de veiligheid van haar leden. We maken gebruik van 's werelds best geteste zelfverdedigings-methode Krav Maga.

In de trainingen ligt vooral in het begin de nadruk op het aanleren en tot een tweede natuur maken van Krav Maga principes, die in de technieken blijven terugkomen. Een van de kenmerken van Krav Maga is dat zoveel mogelijk dezelfde verdedigingen tegen verschillende aanvallen worden gebruikt. We herhalen de basis regelmatig onder variërende druk en breiden die basis steeds uit naar de eisen van het niveau waarvoor men traint.

"We hechten veel waarde aan de sfeer binnen de groep, we trainen hard maar er wordt ook veel gelachen. Ben je niet zo’n vechtersbaas? Mooi zo; wij ook niet. Kom gerust eens sfeerproeven!"

Het is doorgaans verstandig om een confrontatie te voorkomen. Daarom besteden we ook aandacht aan preventie door observeren en het beoordelen en inschatten van situaties. Als actie toch gewenst is, doen we dat op de Krav Maga manier.

Eerdere ervaring in (vecht)sport is absoluut niet nodig. Het enige wat telt is motivatie. Als je Krav Maga wilt leren, dan kan dat. Ook een topconditie is niet nodig. Dit komt vanzelf tijdens de training.

"Wist u dat u zo’n 800 tot 1000 calorieën per Krav Maga les verbrand?"

Er wordt getraind in groepen van niet meer dan 20 personen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht van de instructeur.

Als aanvulling op de trainingen in groepsverband, of als alternatief, is ook privé-training mogelijk, één-op-één of bijvoorbeeld met een groepje collega's, vrienden of vriendinnen.

Een Krav Maga les bestaat uit preventie, mentale en fysieke training en heeft een perfecte balans tussen technische training, tactiek, conditie en de nodige spanning! Men leert zich verdedigen tegen één en meerdere aanvallers, met en zonder wapens, in elke denkbare situatie.

Wil je eens komen meetrainen?

Meld je dan aan voor een gratis proefles, en maak kennis met Krav Maga.

(Voor deelname aan de lessen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.)

Bedankt voor uw gegevens.

Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

Wat moet u meenemen?

U kunt trainen in een trainings- of joggingsbroek een t-shirt en zaalschoenen.

Vergeet niet om iets te drinken mee te nemen en een handdoek tegen het zweten.

Afbeelding1

De eerste groep van KMH

Afbeelding2

Trainingsgroep op oude locatie

Afbeelding3

Trainingsgroep van de maandagavond

Afbeelding1

Clubtraining Krav Maga Hilversum en Fighting Tactics

Afbeelding2
Afbeelding4

P1/P3 Examen 19 sept 2015

Afbeelding5

Happy moment

Afbeelding6

De eerste Warrior Fitness Les